Friday, February 10, 2006

Πορτοκαλάδα.

Θέλω να πιω φρέσκο χυμό πορτοκάλι. Θα ζητήσω από την κυρία που μου καθαρίζει, μαγειρεύει και κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού να μου στύψει μερικά πορτοκάλια. Εγώ βαριέμαι να στύβω πορτοκάλια.

4 Comments:

Blogger Alexandros said...

Εμένα πάλι μ'αρέσει η διαδικασία να φτιάχνω πορτοκαλάδα. Τολμώ να πώ ότι όταν στίβω πορτοκάλια φαντάζομαι ότι δεν είναι πορτοκάλια, αλλά κάποιος από όλους αυτούς τους ανυπόφορους που κυκλοφορούν γύρω μου!!

Μιιας και το θυμήθηκα αγαπητέ κύριε Βαρετέ, είδα το blog του κυρίου Δήμου και το βρήκα αφάνταστα βαρετό έως τολμώ να πώ επαρχιωτικό, με την κακή έννοια..

Το δικό σας πάλι μπορεί να ονομάζεται "Βαριέμαι που ζώ" αλλά προσωπικά το βρίσκω συναρπαστικό έως ποιητικό! Γι'αυτό εξάλλου έχω βάλει link για το δικό σας blog -και όχι για του κυρίου Δήμου- στην σελίδα μου . Οπότε λοιπόν σταματήστε να προβληματίζεστε, σημασία δεν έχει η ποσότητα αλλά η ποιότητα!

Αν δεν βαριέστε μπρείτε να με επισκεφτείτε στο http://onedrawingperday.blogspot.com θα ήθελα να διαβάσω πως σας φάνηκε. Φιλικούς χαιρετισμούς και καλή ξεκούραση!

2:06 PM  
Blogger Varetos said...

Εάν δε σας κάνει κόπο, τότε, μπορείτε να έρθετε και να στύψετε τη συνάδελφο που μιλάει συνέχεια στο τηλέφωνο και ακούει ελληνικά τραγούδια.

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Εσείς και ο κύριος Φώλιος νιώθω πως με εκτιμάτε ιδιαίτερα. Πόσο συγκινητικό κι ανθρώπινο.

Φυσικά και έχω περάσει από τη σελίδα σας. Τη θαυμάζω. Είναι μια αξιέπαινος προσφορά προς τις Καλές Τέχνες. Μην σας προβληματίζει το γεγονός πως δεν αφήνω comments. Πολλές φορές βαριέμαι.

5:16 PM  
Blogger Varetos said...

Μιλάτε κι εσείς, που αφήνετε comments χωρίς να έχετε μπει στον κόπο να έχετε blog.

Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.

1:14 PM  
Blogger Varetos said...

Ναι. Διακρίνεται από μια στιβαρότητα χαρακτήρα.

Δε μπόρεσα να παραγνωρίσω την αφιέρωση. Κι ας βαριέμαι.

Σας ευχαριστώ.

4:44 PM  

Post a Comment

<< Home