Monday, January 04, 2010

Ανάγκη.

Θέλω να ζητήσω από την κυρία που μου καθαρίζει, μαγειρεύει και κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού να μου βγάλει τα παπούτσια.

4 Comments:

Blogger Jean Ragas said...

μπορείσ να βρεισ γκόμενο.αυτος θα το κανει τσαμπα.

12:23 AM  
Blogger Εlisavet Dimitriou said...

Γεια σου. Τυχαια επεσα πανω στο blog σου και απορησα γιατι τοση βαρεμαρα..
Διαπιστωσα πολλα απο αυτα που εγραφες. Το οτι βαραριεσαι οφειλετε καθαρα στο γεγονος οτι δεν εχεις καμια δραστηριοτητα που να σου αρεσει, να σε ανεβαζει. Η δουλεια σου για παραδειγμα, σε ριχνει περισσοτερο ψυχολογικα.
Θα ηθελα πολυ εαν μου δωσεις την ευκαιρια να σου δωσω μια χρησιμη συμβουλη αλλα θα ηθελα πρωτα να μου πεις, ποσο χρονων ειναι, ποσο καιρο εργασαι σε αυτη τη δουλεια, εαν εχεις φιλο.
Αυτο που μπορω να πω σιγουρα,οτιδηπωτε αλλαγη στη ζωη σου σε αυτη τη φαση μπορει να σου αλλαξει θετικα την διαθεση σου, κατα δευτερον, σκεψου τι ειναι αυτο που δεν σου αρεσει στη ζωη σου? Τι ειναι αυτο που κανεις η θα ηθελες να κανεις πχ. να πηγαινεις στο σινεμα, να πηγαινεις βολτα στη φυση. Ισως να εχεις καποιο ονειρο ενεκπληρωτο...
Αυτο που πρεπει να τονισω, η βαρεμαρα ειναι νοσο του εγκεφαλου, καθαρα ψυχολογικο, αρα για να ξαναζεις την ζωη σου με χαρα και τολμη πρεπει να βρεις μεσα σου τι ειναι αυτο που δεν σου αρεσει απο τη ζωη σου και τι ειναι αυτο που δεν σου αρεσει, κανε μια λιστα με αυτα και μετα προσπαθησε να ενεργεις, να κανεις πραγματα που σου αρεσουν. Στην αρχη να νοιωσεις καποιο δισταγμο να κανεις οτιδηποτε, προσπαθησε να το ξεπερασεις αυτο και μην αφησεις να σε νικησουν οι δυσκολιες τις ζωης.
Με εκτιμηση, Ελισαβετ.

5:25 PM  
Blogger Unknown said...

Θέλω να ζητήσω από την κυρία που σου κάνει τις δουλειές να κάνει Και τις δικές μου ....Γιατί απλά βαριέμαι

9:51 PM  
Blogger Unknown said...

Θέλω να ζητήσω από την κυρία που σου κάνει τις δουλειές να κάνει Και τις δικές μου ....Γιατί απλά βαριέμαι

9:52 PM  

Post a Comment

<< Home