Tuesday, February 21, 2006

Προσωρινά.

Αφήνω τις σκέψεις μου να ωριμάσουν ατενίζοντας το screensaver που περιμένω να ενεργοποιηθεί στην οθόνη του υπολογιστή μετά από αυτό το post.

4 Comments:

Blogger poor_misguided_fool said...

Ποτε ωριμάζουν καλύτερα οι σκέψεις? Με την ενατένιση του screensaver η' του ταβανιού (ταβανοθεραπεία)? Σχεδόν κατά αποκλειστικότητα χρησιμοποιώ τη δεύτερη μέθοδο και ποτε μέχρι τώρα τη πρώτη..αλλα χωρίς επιτυχία..Οι σκέψεις είτε δεν ωριμάζουν είτε παραωριμάζουν και πέφτουν.Ως ο πλέον ειδικός, πιστεύετε ότι με τον screensaver θα τα καταφέρω καλύτερα..? Προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο θέμα?

4:18 PM  
Blogger Varetos said...

Πτωχή και ανόητη, όπου κι αν κοιτάτε καθώς σκέπτεστε, η τελική εικόνα που πρέπει να έχετε μπροστά σας πρέπει να είναι θολή και ακαθόριστος. Ατενίζετε απλανώς το άπειρο. Βλέπετε πίσω από τις εικόνες που καταγράφονται μέσω της οράσεως. Αφαιρούμε, αφαιρούμε, αφαιρούμε. Δεν εστιάζουμε.

7:24 PM  
Blogger Siaperas said...

έχεις ενεργοποιήσει το screensaver;
Καλά, δε βαρέθηκες να το κάνεις;Εγώ μια φορά σκέφτηκα να ρωτήσω πως το κάνουν αυτό αλλά βαρέθηκα.

2:33 AM  
Blogger Varetos said...

Κύριε Σιαπέρα, έχετε άδικο. Μη σκέπτεσθε το πόσο βαρετό είναι να εγκαταστήσετε ή να αλλάξετε ένα screensaver. Υπολογίστε τις μαγικές στιγμές χαράς και γαλήνης καθώς θα το κοιτάτε με τις ώρες.

8:25 PM  

Post a Comment

<< Home