Friday, February 10, 2006

Pet.

Η ιδέα ν’ αποκτήσω ένα pet δε μ’ αφήνει σε ησυχία. Προσανατολίζομαι προς τις γάτες, σαφώς επηρεασμένος από τον κύριο Δήμου.

Μια φίλη μου είπε πως δεν είναι σωστή ιδέα διότι το ζώο θα λιμοκτονήσει αν περιμένει από εμένα να το ταΐσω. Κακεντρεχής η παρατήρηση. Της απάντησα πως γι’ αυτό υπάρχει η κυρία που μου καθαρίζει, μαγειρεύει και κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού.

4 Comments:

Blogger sikia said...

Μα δε το λυπάστε το καημένο το ζωντανό? Θα βαρεθεί κοντά σας!

8:13 PM  
Blogger Varetos said...

Εγώ πλάθω με τη φαντασία μου αγωνίσματα πλήξης με το τετράποδο. Μη με απογοητεύετε. Ακόμη δεν το πήρα!

8:22 PM  
Blogger Η Κουρούνα said...

Γάτα και ξερό ψωμί. Δε θέλει βόλτες, όταν γουστάρει χάδια έρχεται και τρίβεται μόνη της πάνω σου, τα κάνει πάντα στο ίδιο σημείο και τα σκεπάζει. Κοιμάται όλη μέρα. Το βράδυ είναι πιο ενεργητική -νυχτόβια γαρ-, αλλά τότε κοιμάσαι εσύ οπότε σκασίλα σου. Η κυρία που κάνει τις δουλειές του σπιτιού αρκεί να της βάζει μόνο νερό και φαγητό. Αν σιχτιρίσει και φύγει (η οικιακή βοηθός, όχι η γάτα) αρκεί να γεμίζεις μια λεκάνη νερό και μια λεκάνη ξηρά τροφή κάθε βδομάδα. Μπορείς δε να κάθεσαι με τις ώρες να την κοιτάζεις χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτε.

8:39 PM  
Blogger Varetos said...

Κυρία Κουρούνα, η συμβουλή σας ήταν καθοριστική και πλέον χρήσιμη. Το μόνο που μένει πια είναι να δώσω χρήματα στην κυρία που μου καθαρίζει, μαγειρεύει και κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού και να τη στείλω σε ένα pet shop. Εγώ βαριέμαι αφόρητα τα καταστήματα.

1:17 PM  

Post a Comment

<< Home