Sunday, March 19, 2006

Κέντρο.

Έσπρωξα την καρέκλα του γραφείου και βρέθηκα σκοπίμως εις το κέντρο του δωματίου. Έκανα μια περιστροφή γύρω από αυτό. Όταν αισθάνθηκα πως με περιτριγυρίζουν σκέψεις υπαρξιακές, επέστρεψα εις τον υπολογιστή για να γράψω αυτό το post.

8 Comments:

Blogger Alexandros said...

Προσέξτε μόνο μη ζαλιστείτε από τις περιστροφές.

7:58 PM  
Blogger poor_misguided_fool said...

Σκέψεις υπαρξιακές?

Είναι σοβαρό? Να ανησυχούμε?

Σκοπεύετε να τις μοιραστείτε μαζί μας η απλά προτιμάτε να τις ξεχνάτε μαζί μας?

8:42 PM  
Blogger Σπιτόγατος said...

Κύριε Βαρετέ, όπως καλά ξέρετε αυτού του είδους οι σκέψεις καταπονούν τόσο το σώμα όσο και το νου, γι'αυτό καλά θα κάνετε να τις αποφεύγετε αφού δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας σας.
Με κάτι τέτοια θα με κάνετε να πάρω κι εγώ τους δρόμους. Και δεν το θέλω.

9:19 PM  
Blogger Ladychill said...

Κύριε Βαρετέ, είστε από τους τυχερούς βλέπω...κάποιους από εμάς τα υπαρξιακά μας επισκέπτονται και χωρίς περιστροφές, αλλά μετά από πολύ σκέψη αρχίζουμε εμείς τον χορό των Δερβίσηδων...;-)

2:23 PM  
Blogger Varetos said...

Πτωχή και ανόητη, μην ανησυχείτε. Ανέκαθεν ήμουν ένας υπαρξιστής. Δεν είναι βλαβερό.

2:37 PM  
Blogger Varetos said...

Κύριε Κοκοβιέ, αυτές είναι ιδιαίτερες στιγμές και αφορούν σε έναν εσωτερικό διάλογο με τον εαυτό μου, τις οποίες δεν είμαι διατεθειμένος να μοιραστώ από αυτή την σελίδα. Πιστεύω πως δείχνετε κατανόηση ως συμπάσχων.

2:39 PM  
Blogger Varetos said...

Σπιτόγατε, είστε ασφαλής. Σας εγγυώμαι πως αυτό το blog δεν πρόκειται να αλλοιωθεί από υπαρξιακές αναζητήσεις που θα ρίχνουν τη διάθεση των αναγνωστών του.

2:41 PM  
Blogger Varetos said...

Κύριε Δανδή, ας μην καταναλώνουμε τόσο χρόνο και σκέψη γι’ αυτόν τον κύριο. Εκτός κι αν έχετε γράψει κι εσείς κάποιο βιβλίο το 1821 και θα θέλατε να ανασκάψομε μαζί κάποιον από τους αρχαίους προβληματισμούς που είχατε θέσει τότε ως πρωτοπόρος.

2:44 PM  

Post a Comment

<< Home