Saturday, February 11, 2006

Τζάκι.

Περνώντας δίπλα από το τζάκι, σκέφτηκα πως δεν το έχω ανάψει ποτέ.

10 Comments:

Blogger twocows said...

Ευκαιρία!

2:02 PM  
Blogger Varetos said...

Μα δεν ξέρω πως γίνεται. Και η κυρία που μου καθαρίζει, μαγειρεύει και κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού δεν εργάζεται τα Σαββατοκύριακα.

2:05 PM  
Blogger Loucretia said...

Τοτε, βγειτε το Σαββατοκυριακο, κοψτε ξυλα, στιβαξτε τα, μεταφερετε μερικα στο τζακι, βαλτε προσαναμα κι εφημεριδες, ριχτε λιγο οινοπνευμα, αναψτε φωτια, φυσατε, μολις παρει βαλτε τα ξυλα, τα σπρωχνετε με τη σιδερια, τα παρακολουθειτε, μεταφερετε κι αλλα ξυλα, τα ριχνετε στο τζακι, οταν αναψουν ριξτε κανενα λουκανικο να ψησετε, τελειωνοντας μαζευετε τις σταχτες, τις πετατε, σκουπιζετε μπροστα απο το τζακι για τυχον αποκαϊδια, σκουπιζετε μετα κι ολο το σπιτι γιατι εμπα-εβγα με τα ξυλα ολο και καποια χωματα θα ριξατε, σφουγγαριζετε και πατε για υπνο.
Ελπιζω να σας εξοντωσα.

2:28 PM  
Blogger twocows said...

Έχεις οδηγό, έχεις κυρία που σου μαγειρεύει και σου καθαρίζει, γενικά δεν κάνεις τίποτα, κι όποτε θέλεις πας δουλειά.. μπας και είσαι ο μπρίγκηπας Κάρολος;

2:31 PM  
Blogger Varetos said...

Κυρία Λουκρητία, διαταράσσετε την γαλήνη μου. Μην το ξανακάνετε κατά τέτοιο τρόπο. Σας συμπαθώ. Αλλά θέλω και να διατηρήσω την υγεία μου.

2:33 PM  
Blogger Varetos said...

Κύριε Αγελάδες, δεν έχω οδηγό. Με παρεξηγήσατε.

2:34 PM  
Blogger twocows said...

ε τότε συγχωρέστε με

2:57 PM  
Blogger Varetos said...

Μην ανησυχείτε. Θα ξεχαστεί.

3:43 PM  
Blogger oneiro said...

ααααα,το τζάκι είναι άλλη φάση!κακώς που δεν το έχεις ανάψει ακόμη!πολλές φορές λειτουργεί και αμφίδρομα..σε αναβει και αυτό!!χαχα!

6:49 PM  
Blogger Varetos said...

Ονειροπαγίδα, αυτά να τα πείτε στη συνάδελφο που μιλάει συνέχεια στο τηλέφωνο και ακούει ελληνικά τραγούδια. Είναι ήδη «αναμμένη» με λαϊκό άσμα που επαναλαμβάνει τη φράση «Με καις». Εγώ βαριέμαι τις φωτιές.

9:59 PM  

Post a Comment

<< Home